|
•
|
| חיפוש מטפל בשיטת אייפק
|
עדן |
|
|
Jul 14, 2010 | 22:57 |
|
|
היי שלום לכם,
אני מחפשת מטפל מומחה בחיפה , בעניין דימוי עצמי והערכה עצמית
ואפשר סטודנטית שתעבוד איתי , אני מוכנה להתנסות בחינם
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 30, 2010 | 18:43 |
|
|
שלום לכולם
בעבר טופלתי בשיטת איפק עם מטפלת מדהימה שכרגע גרה מאוד רחוק ואין לי גישה אליה .השיטה והמטפלת עזרה לי המון ואני מאוד מערכיה ויודעת את סגולויתה.
בגלל שכול כך התאהבתי למדתי אפילו אייפק 1.
אני מרגישה כיום שצריכה לחזור לטיפול אך אין לי מושג איך לבחור מטפלת /מטפל.
אני מעדיפה מי שגר בקרבתי אבל אין לי מושג איך לבחור....
אודה על תשובה
ערב טוב
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 05, 2010 | 23:51 |
|
|
מירוש שלום,
מתנצל על השיהוי בתשובה.
מאד שמחתי לדעת כי טופלת על ידי מטפלת איפק מדהימה ומוצלחת שעזרה לך רבות לפי תאורייך כמו גם שלמדת כתוצאה מכך על השיטה,מקרוב.
בבואך לבחור מטפל/ת עליך לבחון מס'' גורמים.
ראשית מומלץ,כפי שכתבת,לבחור מטפל / ת הקרוב לסביבת מגורייך שכן מכיוון שמדובר בתהליך טיפולי בדרך כלל, בטווח הרחוק יש לכך השפעה.
חשוב מאד להתחבר לאישיות ולאופי המטפל / ת ולהרגיש טבעית,פתוחה, נינוחה ובעיקר בטוחה ובוטחת בו / בה.
כמו כן חשוב לברר מה הוא הנסיון הטיפולי והרקורד של המטפל/ת.
תוכלי להיכנס לדפי המטפלים באתר זה או בדפי המטפלים באתר עמותת מטפלי אייפק ולהתרשם מקרוב על כל אחד / אחת מהמטפלים.
במידה ועדיין נשארת מבולבלת ולא בטוחה,תוכלי לפנות אלי ישירות ואשתדל לעזור לך ככל יכולתי.
לילה טוב ובריאות מצוינת.
אבישי מגל - מטפל אייפק מומחה.
050-5768128
avishaymagal@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 19, 2010 | 02:11 |
|
|
יש לי ילד בן 5, בשנה האחרונה הוא החל למצמץ בעיניים בזמן שישב במחשב, טלויזיה, וכו'' ולאחרונה החל לכווץ את הצוואר והכתף , תיקים לא רציונליים, אני מבקשת לדעת אם אייפק יוכל לעזור
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 05, 2010 | 23:27 |
|
|
תיקי שלום,
טיקים הינן הפרעות תנועה שמקורן נוירולוגי ומתבטאות בהתכווצויות שרירים בלתי רצוניות.
הסיבה יכולה להיות גנטית, טראומה, פגיעה במערכת העצבים, מצבים נפשיים, תרופות ועוד.
אצל ילדים ברב המקרים הטיקים נובעים מסיבה רגשית כלשהיא ולא תמיד גלויה או "מוסברת".
יש לזכור כי מדובר בתופעה מוכרת ושכיחה בגילאים אלה.
ישנם טיקים שנמשכים על פני שבועות וחודשים ואחר כך נעלמים, וטיקים אחרים הנוטים לעבור משריר אחד לשריר אחר (טיקים מתחלפים). תדירות ועוצמת הטיקים מתגברים בד"כ כאמור,במצבי מתח ודחק.
חשוב לדעת כי במקרים רבים הטיקים נעלמים כלעומת שבאו ושככל שהסביבה מתעלמת מכך ,כן יטב.
בכל מקרה מומלץ ראשית לכל לשלול סיבות אחרות כגון אלה שפורטו דלעיל.
בטיפול אייפק, בעזרת מבחן השרירים, ניתן לזהות את מקורות הלחץ הרגשי/נפשי והאנרגטי במערכת הגוף-נפש ובעזרת טיפול מתאים והמלצות התנהגותיות, להפחית את העומס הרגשי והאנרגטי הגורם להיווצרות הטיקים ו/או להחמרתם.
תוכלי לפנות אלי ישירות דרך דף המטפל באתר זה ואשמח להרחיב בצורה ספציפית יותר,ככל שתבקשי.
איחולי בריאות טובה ובהצלחה
אבישי מגל - מטפל אייפק - מומחה
050-5768128
avishaymagal@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 19, 2010 | 02:04 |
|
|
אני בת 21, סובלת מאי סבילות טוטאלית לחלב מלידה. טיפול אייפק יעזור?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 04, 2010 | 20:55 |
|
|
מיכל שלום
טיפול אייפק הוא בין הטיפולים היחידים (אם לא היחיד), שיכול לטפל באופן אפקטיבי ברגישויות ולרפא אלרגיות -בניגוד לטיפול סימפטומטי או המנעות.
עם זאת, לא בכל המקרים ניתן לרפא לחלוטין רגישויות ואלרגיות. התשובה לשאלתך היא מאד אינדיבידואלית ולא ניתן לענות עליה ספציפית לגביך, מבלי לבדוק אותך אישית.
אני יכולה לומר שמניסיוני, טיפול אייפק יכול לעזור למנוע רגישויות או להפחית את הרגישות בקרב אנשים שסבלו מאי סבילות לחלב או לרכיבי מזון אחרים או סבלו מאלרגיות חריפות.
הרקע לאי סבילות יכול היה להתפתח על בסיס רגשי כלשהו (גם אם זו רגישות מלידה) או על בסיס פיסי, ועל פי רוב כתוצאה משילוב של שניהם, וטיפול אייפק מתייחס לשני ההיבטים הללו ומטפל בשניהם.
אם את מעוניינת לטפל בנושא, אני מציעה שתפני למטפל על פי בחירתך, ולאחר בירור טלפוני שהוא אכן מאמין שיכול לעזור לך ובעל ניסיון במקרים דומים, תגיעי לפגישה ראשונה לערוך בדיקה אישית לגבי יעילות הטיפול עבורך.
בברכת בריאות שלמה
ליאת (שפר) בן יעקב
איזון גוף ונפש
מטפלת אייפק
ליאת (שפר) בן יעקב
איזון גוף ונפש
טיפול מרחוק
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 19, 2010 | 01:57 |
|
|
הנני בן 19 בריא, לאחרונה התגלה לי בקע סרעפתי קטן שפירושו היחלחשות שריר הסרעפת, יש לציין שזה לא בקע סרעפתי מולד וזה לא פריצה של איברי חלל הבטן אל חלל החזה.
לעיתים יש עלייה של מיצי עיכול או הרגשה של מממ כזה מהבטן אם אתם מבינים אותי...
רציתי לדעת האם הבקע הסרעפתי שפירושו היחלשות שריר הסרעפת יכול להעילם לי בעזרת שיטת אייפק?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 04, 2010 | 20:46 |
|
|
שלום יוסי
מניסיוני במקרים דומים - בקע סרעפתי וכן בקעים בשרירים אחרים - טיפול אייפק בהחלט יכול לעזור לשפר ואף לפתור את הבעיה.
במקרים מסויימים טיפול אייפק לבדו יכול לפתור את הבעיה, לעיתים יש צורך לשלב עם טיפול אייפק כלים נוספים (כל מטפלי אייפק הם מטפלים בתחומים נוספים מלבד אייפק). לאחר אבחון ראשוני יוכל המטפל, במרבית המקרים, לדעת האם טיפול אייפק יספיק או שיש צורך לשלב טיפול נוסף ואם כן, איזה טיפול יתאים.
בריאות שלמה
ליאת (שפר) בן יעקב
איזון גוף ונפש
מטפלת אייפק
ליאת (שפר) בן יעקב
איזון גוף ונפש
טיפול מרחוק
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 07, 2010 | 18:15 |
|
|
ילד בן 9 סובל מהרטבות לילה, מעולם לא הפסיק, בזמן האחרון ישנם לילות שקם יבש, התנסה בכל מיני טיפולים, ללא הצלחה. האם אפשר לעזור ב- אייפק?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 07, 2010 | 20:03 |
|
|
הי אפרת,
בשיטת איפק ניתן לטפל הן בבעיות פיסיות והן בבעיות רגשיות אשר כידוע פעמים רבות שזורות זו בזו.
מנסיונינו ניתן בהחלט לעזור ולטפל בנושא פנייתך.
באופן אישי יש לי ניסיון טוב בטיפול בילדים גם בגילו של בנך.
תוכלי ליצור עימי קשר:
במייל: ayamagal@gmail.com
באתר: http://sites.google.com/site/ipecmagal/home
בנייד: 0545-891292
ואשמח לעזור לכם.
כל טוב וחג שמח.
איה מגל, מטפלת אייפק ומטפלת ברפואה סינית.
קישור מצורף:
קישור לאתר שלי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 23, 2010 | 21:06 |
|
|
הי אפרת
אייפק השיטה מאפשרת הגעה אל מערכות התת-מודע של הילד.
דרך הגוף, דרך בדיקת שריר אנו מקבלים אינפורמציה רבת ערך, (המגיעה מהמערכות המפעילות את הגוף), אינפורמציה המאפשרת לנו הבנה עמוקה לגבי מה קורה מתחת לפני השטח, וכן מתאפשרת הנחיה מדוייקת עבורכם ההורים.
כמו כן הגוף מנחה את המטפל בדרך הטיפול המדוייקת והאופטימלית.
לכל בעיה פיזיולוגית יש מופע רגשי ומופע מנטלי (קרי - דפוסי מחשבה מעכבי חיים).
מה שאנו מכנים קשרי גופ-נפש.
הטיפול בכל מערכי הגוף ובכל מישורי הבעיה : הפיזי, האנרגטי, התזונתי, הרגשי והמנטלי, מאפשרים נתינת מענה עמוק ואמיתי לבעיה.
השיטה מאוד בטוחה משום שהיא כוללת מגעים עדינים.
האינפורמציה המתקבלת מגיעה מתוך מערכי הגופ-נפש של האדם, לכן היא מגיעה במידה נכונה עבורו.
השיח הטיפולי עם ההורים הוא מאוד משמעותי, כי פעמים רבות לתמונה המשפחתית, או לתמונה החברתית של הילד יש השפעה מרובה ולפעמים מכרעת, תלוי במקרה.
אייפק היא שיטה מדהימה ביעילותה. אני התחלתי את דרכי דרך הריפוי של בתי.
הפליאה מדרך העבודה, בסופו של תהליך הביאה אותי ללמוד את הנושא.
חשוב לנסות את השיטה, כי חווית הטיפול נותנת לכם הבנה עמוקה יותר של השיטה.
זה הזמן לחייך, כי באמת יש תקווה
אני ורד בר מאלוני אבא בצפון - טל 049830085
ממליצה לכם לפנות למטפל באזור מגוריכם
בהצלחה ושבת של שלום
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 23, 2010 | 21:06 |
|
|
הי אפרת
אייפק השיטה מאפשרת הגעה אל מערכות התת-מודע של הילד.
דרך הגוף, דרך בדיקת שריר אנו מקבלים אינפורמציה רבת ערך, (המגיעה מהמערכות המפעילות את הגוף), אינפורמציה המאפשרת לנו הבנה עמוקה לגבי מה קורה מתחת לפני השטח, וכן מתאפשרת הנחיה מדוייקת עבורכם ההורים.
כמו כן הגוף מנחה את המטפל בדרך הטיפול המדוייקת והאופטימלית.
לכל בעיה פיזיולוגית יש מופע רגשי ומופע מנטלי (קרי - דפוסי מחשבה מעכבי חיים).
מה שאנו מכנים קשרי גופ-נפש.
הטיפול בכל מערכי הגוף ובכל מישורי הבעיה : הפיזי, האנרגטי, התזונתי, הרגשי והמנטלי, מאפשרים נתינת מענה עמוק ואמיתי לבעיה.
השיטה מאוד בטוחה משום שהיא כוללת מגעים עדינים.
האינפורמציה המתקבלת מגיעה מתוך מערכי הגופ-נפש של האדם, לכן היא מגיעה במידה נכונה עבורו.
השיח הטיפולי עם ההורים הוא מאוד משמעותי, כי פעמים רבות לתמונה המשפחתית, או לתמונה החברתית של הילד יש השפעה מרובה ולפעמים מכרעת, תלוי במקרה.
אייפק היא שיטה מדהימה ביעילותה. אני התחלתי את דרכי דרך הריפוי של בתי.
הפליאה מדרך העבודה, בסופו של תהליך הביאה אותי ללמוד את הנושא.
חשוב לנסות את השיטה, כי חווית הטיפול נותנת לכם הבנה עמוקה יותר של השיטה.
זה הזמן לחייך, כי באמת יש תקווה
אני ורד בר מאלוני אבא בצפון - טל 049830085
ממליצה לכם לפנות למטפל באזור מגוריכם
בהצלחה ושבת של שלום
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 11, 2010 | 16:28 |
|
|
בני בן שנה ו9 אובחן אצלו אורטיקריה עוד מגיל 7 חודשים עם רגישות לביצים ושם ובדרגה נמוכה לתפוא וחלב גם במקרים של עקיצות או חום הוא מתמלא בשלפוחיות בגוון אדמדם וזה מגרד לו הוא שותה אריוס או פנסטיל במקרים של אלרגיה בתקופת החורף זה היה די רגוע לאחרונה יוצאים לו באזור הטיטול הבן והגפיים וכפות הרגלים פצעים רבים . האם השיטה שלכם אייפק מטפלת באלרגיה מהסוג הזה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 07, 2010 | 20:12 |
|
|
הי עינת,
תודה על פנייתך.
שיטת איפק מתמחה בין השאר בטיפול באלרגיות ורגישויות.
אורטיקריה נמנית בתוך הקטגוריה הזו.
במשך השנים ניצבר נסיון רב ונירשמו הצלחות בטיפול בה.
כך גם לגבי שאר הסימפטומים שפירטת בפנייתך.
בשיטת איפק ניתן כמובן לטפל גם בתינוקות ויש לי גם נסיון בכך.
תוכלי ליצור איתי קשר:
במייל: ayamagal@gmail.com
באתר: http://sites.google.com/site/ipecmagal/home
בנייד: 0545-891292
אשמח להיות לך לעזר.
מאחלת לכם בריאות טובה.
איה מגל
מטפלת אייפק ומטפלת ברפואה סינית.
קישור מצורף:
קישור לאתר שלי
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 04, 2010 | 16:17 |
|
|
האם שיטת איפק יכולה לעזור בתופעת גיל מעבר מוקדם ?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 16, 2010 | 16:38 |
|
|
נירית שלומות
התפלאתי לראות שלא ענו לך כבר יותר מחודש, בכל אופן התשובה לשאלתך היא - אפשר לעזור.
באופן כללי תופעות מוקדמות של גיל המעבר מעידות על ירידה בכמות האסטרוגן המופרש מהשחלות.
בעזרת טיפול אייפק אפשר לאזן את פעילות מערכת הרבייה ובכך להביא להגברת יצור האסטרוגן.
אפשר לבדוק במפגש אבחון אם ניתן ובכמה אחוזים לשפר את המצב. בכל מקרה אפשר להביא להקלה בסימפטומים.
להתייעצות נוספת את יכולה להתקשר אלי ל - 054-4448725
או לשלוח מייל ל - nirmal.ipec@gmail.com
נירמאל
|
|
|
|
|
|
|
|
|